Wil je een degelijke, vakkundige rijopleiding waarmee je de rest van je leven veilig en overal door het verkeer kunt? Dan ben je aan het goede adres!

Fotostudio Marks

 

Maatwerk

Je krijgt rijles op maat, want we zijn tenslotte niet allemaal hetzelfde! Het tempo en de lesmethode worden aan jou aangepast; het draait tenslotte om jou! Ook als je een autisme spectrum stoornis hebt of A.D.H.D. ben je welkom. We lessen elke week, er worden niet meer leerlingen aangenomen dan er in de weekagenda passen! Een les duurt 1,5 uur. In overleg is langer of vaker lessen mogelijk.

 

 

 

 

Hoe gaat het in zijn werk

Je kiest één van de Voordelige Start Pakketten. Als de lesuren in dit pakket op zijn heb je waarschijnlijk nog wat lessen nodig voordat je klaar bent voor het rijexamen. Je kunt er dan voor kiezen om losse lessen te nemen, maar voordeliger is het om voor een vervolgpakket te kiezen. Bij een Voordelig Startpakket krijg je in de eerste les een RISboek t.w.v. €25 gratis. Met dit boek kun je je steeds voorbereiden op de volgende les. Dat scheelt weer tijd! Ook je vorderingen houden we daarin bij. Kijk bij Tarieven voor de prijzen van de Voordeel Start Pakketten.

Rijbewijsapp

 

 

Rijbewijsapp

Al voor je eerste rijles krijg je de inlogcode voor de app die je op je smartphone kunt installeren. Hoe werkt de rijbewijsapp? Hiermee kun je o.a. zien wanneer je rijles hebt of hoeveel lessen uit je pakket je nog tegoed hebt. Je krijgt een half uur voor je rijles begint een seintje van je app. Bovendien krijg je automatisch van iedere lesafspraak een mailtje.

RijInstructeur

Je hebt altijd les van dezelfde ervaren vrouwelijke instructeur met een hoog slagingspercentage (80% in 2015, zie de site van het CBR). Zij is bovendien RIS instructeur en NLP Practitioner gespecialiseerd in verkeersangst. Haar ervaring met lesgeven op vrachtauto, bus en aanhanger komt jouw verkeersinzicht ten goede! Zij wil niet dat je met de hakken over de sloot je rijbewijs haalt, maar dat jij nog wat “over” hebt, zodat je je ook in lastige situaties kunt redden! Maar ook in leuke situaties moet je je kunnen redden; zodra je op de autosnelweg kan rijden ga je door de Macdrive, en jij wordt getrakteerd…..!

 

 

 

haarspeld_file_pass_road

Auto

Je rijdt in een gloednieuwe Volkswagen Polo uitgerust met een lescam. Met een lescam kun je bepaalde situaties terug zien en samen analyseren. Zeer leerzaam!

 

 

 

Two To Drive

Je mag al beginnen met lessen als je 16,5 jaar bent. Zodra je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen, waarna je onder begeleiding van bv één van je ouders mag autorijden. Zodra je 18 jaar bent geworden mag je natuurlijk alleen de weg op!

 

Ouders

Als uw zoon/dochter voor de 18e verjaardag slaagt voor het rijexamen rijdt u tot hun 18e mee als begeleider. Na hun 18e jaar gaan ze alleen op pad. Dat is misschien wat spannend, maar als uw zoon of dochter het rijbewijs heeft gehaald bij Marianne van Oort kunt u met een gerust hart uw auto uitlenen. U wilt toch zeker niet op zaterdagavond met klamme handen op de bank wachten of uw kind heel thuis komt?

 

twotodrive