Opfriscursus

U bent al een tijd in het bezit van een rijbewijs. In de afgelopen jaren is er veel veranderd in het verkeer.  Als u voor 1994 uw rijbewijs heeft gehaald bent u misschien niet helemaal op de hoogte van de veranderingen in de verkeersregels. Bijvoorbeeld; niet iedereen is ervan op de hoogte dat fietsers van rechts ook voorrang hebben.

 

Verkeersregels
Heeft u vragen over voorrang of afslaan, borden, tekens op het wegdek, wat is nu precies een uitrit?

Snelweg  
Misschien komt u niet veel op de snelweg en vindt u invoegen en inhalen wat lastig en wilt u dat onder begeleiding oefenen.

Parkeren  
Het komt regelmatig voor dat het parkeren op een drukke parkeerplaats wat lastig is. Achteruit file
parkeren als u ergens op bezoek gaat is ook iets waar u tegenop kunt zien.

Rotondes  
En al die verschillende rotondes! Misschien komt u wel eens in situaties dat u twijfelt over hoe het eigenlijk zou moeten.

 

bijscholingsboekje opfris

Herkent u zichzelf in één van deze voorbeelden? Dan bent u toe aan een opfriscursus! Wat extra kennis, tips en oefening doen wonderen!

Heeft u een partner of bekende die ook wil opfrissen, dan kunt u het theoriegedeelte samen doen. Dat scheelt in de kosten! Het rijden doet u in principe met mij alleen, tenzij u ervoor kiest om samen te gaan. Voor de kosten: Klik op Tarieven.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We bespreken eerst uw wensen. U krijgt een algemene opfris, maar het kan zijn dat u ook een specifiek onderdeel wilt bespreken en oefenen. Voordat we gaan rijden spijkeren we eerst wat belangrijke veranderingen in de verkeersregels bij. Dit gebeurt op een ontspannen manier. Als u weer op de hoogte bent van de regels en al uw vragen zijn beantwoord stappen we in de auto. We rijden ongeveer twee uur. In die twee uur oefenen we de situaties die voor u nodig zijn. Dit kan verschillen per persoon. De één heeft behoefte aan een rondje door de
stad, terwijl iemand anders graag snelweg wil rijden of wil oefenen met parkeren. Een combinatie waar van alles in zit is natuurlijk ook mogelijk.

 

Gratis theorieboekje

Bij deze opfriscursus krijgt u gratis een handzaam theorieboekje met de verkeersregels.

 

Korting

Heeft u een partner of bekende die ook wil opfrissen, dan kunt u het theoriegedeelte samen doen. Dat scheelt in de kosten! Het rijden doet u in principe met mij alleen, tenzij u ervoor kiest om samen te gaan. Voor de kosten: klik op Tarieven.

verkeersborden